Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετείχε στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αθήνα, 2 Μαΐου 2023 – – H Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) έλαβε μέρος στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 26-29 Απριλίου στους Δελφούς, με ομιλία του Προέδρου Δρ. Β. Ζεϊμπέκη σε πάνελ συζήτησης σχετικά με τις αναπτυξιακές επενδύσεις στον κλάδο του Real Estate.

Το ετήσιο Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αποτελεί μία εμβληματική διοργάνωση και τόπο συνάντησης ηγετικών φυσιογνωμιών και υψηλόβαθμων στελεχών από τον ακαδημαϊκό, τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό χώρο, σε μία ιστορική τοποθεσία, την αρχαία πόλη των Δελφών. Στόχος αυτής της συνάντησης, είναι να υπάρξει διάλογος μεταξύ των ηγετών της επιχειρηματικότητας, να ακουστούν απόψεις και να αποτελέσει την αρχή για μία ουσιαστική και στοχευμένη πορεία προς την ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος της ΕΕL Δρ. Β. Ζεϊμπέκης, εκπροσώπησε την EEL μιλώντας σε πάνελ με θέμα «THE IMPACT OF LARGESCALE INVESTMENTS ON GREECES REAL ESTATE MARKET», το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Στην συζήτηση, ο κος Ζεϊμπέκης μίλησε για τις επενδύσεις που έχουν ξεκινήσει και αναμένονται να γίνουν στον κλάδο των Logistics. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα μεγάλα επενδυτικά έργα ανέγερσης αποθηκευτικών χώρων που έχουν ξεκινήσει, όπως είναι αυτά στο Θριάσιο Πεδίο, το από κοινού έργου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (Ο.Λ.Π) και της ναυτιλιακής εταιρείας Cosco, καθώς και όσα αναμένεται να ξεκινήσουν, όπως το Θριάσιο ΙΙ, το επενδυτικό έργο της H.I.G Capital, στο πρώην ακίνητο της χαλυβουργίας στην παραλία Ασπροπύργου, η μετεγκατάσταση των πρακτορείων στη Φυλή, αλλά και το επενδυτικό έργο για την ανέγερση αποθηκευτικών χώρων στο Σχιστό.

Ακόμη τόνισε πως ο κλάδος των Logistics βιώνει μία τεράστια ανάπτυξη, που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι όλες οι αποθήκες από 10.000 τ.μ. και πάνω έχουν ήδη αγοραστεί ή ενοικιαστεί όσο ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

Όλο το βίντεο από το πάνελ συζήτησης της συμμετοχής της EEL, διατίθεται στο ακόλουθο link: (STREAM 4-Karamanlis Hall | European Cultural Center of Delphi)

https://def-viii.delphiforum.gr/watch-on-demand/day-03

 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO