Γιώργος Μαρωνίδης-Mέλος ΔΣ

[ultimate_heading main_heading=”Διαχειριστής εταίρος «Μαρωνίδης & Συνεργάτες» ” heading_tag=”h4″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]

Ο Γιώργος Μαρωνίδης είναι o ιδρυτής και Διαχειριστής Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «Μαρωνίδης & Συνεργάτες» από το 1996, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο (LL.M.) στο Ναυτικό Δίκαιο με διπλωματική εργασία στις συνδυασμένες μεταφορές από το Πανεπιστήμιο του Southampton του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης, κατέχει Diploma στο Αγγλικό Δίκαιο, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus, από το Πανεπιστήμιο του Essex του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο νομικός προσανατολισμός του είναι κυρίως προς το ναυτικό δίκαιο, το δίκαιο μεταφορών και των Logistics και το εμπορικό δίκαιο.  Έχει ασχοληθεί με μεγάλα επενδυτικά ή/και νεοπαγή projects των μεταφορών και των Logistics στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές φορέων της ναυτιλίας και των μεταφορών με τα αντίστοιχα Υπουργεία για μείζονα ζητήματα.

Συμβουλεύει και εκπροσωπεί εγχώριες και διεθνείς ναυτιλιακές, μεταφορικές, διαμεταφορικές, multimodal transport operators και εταιρείες Logistics συμμετέχοντας και ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων, Επιμελητήρια, Ενώσεις, Συνδέσμους και Ομοσπονδίες.

Έχει συμμετάσχει και πραγματοποιήσει διαλέξεις σε πολυάριθμα εγχώρια και διεθνή συνέδρια για τις εμπορευματικές μεταφορές και τα Logistics, επίσης έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ ορθογραφεί σε περιοδικά και στήλες του χώρου.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, του Piraeus Propeller Club και του AHEPA Maritime “St’ Nicholas”.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO