Ελένη Μπίτσιου – Αντιπρόεδρος Διοικητικού

[ultimate_heading main_heading=”Ελένη Μπίτσιου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Chief Commercial Officer SYNERGY A.E.” heading_tag=”h4″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]

Η Ελένη Μπίτσιου είναι Μηχανικός Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο  Birkbeck του Λονδίνου.

Έχει επίσης παρακολουθήσει τα προγράμματα “More Effective Management” στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και “Creative Accounting” στο London School of Economics.

Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην εταιρία Sigma International S.A. εργάστηκε για πρώτη φορά στον τομέα των Logistics, ειδικότερα στη διαχείριση ανταλλακτικών ναυτιλίας. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Μηχανικός στην εταιρία Μάρμαρα Διονύσου ΑΕ.

Η θητεία της ωστόσο ήταν σύντομη καθώς την κέρδισαν τα logistics. Εργάστηκε στην εταιρία Κόμβος Α.Ε. (3rd Party Logistics) από το 1993 έως το 2001 αναλαμβάνοντας το Business Development, ενώ παράλληλα απέκτησε εμπειρία από όλες τις θέσεις σχετικές με την εφοδιαστική αλυσίδα. Από το 2001 έως το 2006, λόγω των ιδιαίτερων αναγκών της αγοράς εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, συνέχισε την καριέρα της περνώντας και πάλι στην βιομηχανία, στην Εμπορική Διεύθυνση της Fulgor Ελληνική Εταιρεία Ηλεκτρικών Καλωδίων Α.Ε.

Η σταδιοδρομία της  συνέχισε στην Εταιρία SYNERGY A.E. (3PL), όπου εργάζεται τα τελευταία 17 χρόνια ως Εμπορική Διευθύντρια (Chief Commercial Officer), ενώ κατέχει και την θέση της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Παράλληλα κατέχει την θέση της Chief Sustainability Officer, έχοντας την ευθύνη υλοποίησης της Στρατηγικής για την Αειφόρο Ανάπτυξη της Εταιρίας.

Είναι μέλος της EEL από το 2013, ενώ έχει εκλεχθεί και συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της EEL από το 2019, αρχικά ως Μέλος και από το 2021 στην Θέση της Αντιπροέδρου Διοικητικού.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO